Visitekaartjes

Visitekaartje

Young professional, communication & multimedia designer, bachelor of science, creatief vormgever, geef het beestje een naampje! Wanneer je mijn portfolio zie je het beste wat ik kan en wat ik wil. Tijdens een interessant gesprek is het met een kaartje, wat mij profileert, dan goed om de aandacht vast te houden

De ronde hoeken is iets waar ik zelf heel vrolijk van wordt. Heb een hekel aan een papiersnede en de zachte hoeken passen goed bij het lieflijk design van mijn huisstijl.

Ik heb een afwijkend formaat gekozen om extra op te vallen. Net iets dunner als alle andere kaartjes die je maar meeneemt en in je jaszak stopt maar hopelijk degene die je het langste vasthoudt.

Quote

Met mijn identiteit kon ik natuurlijk niet anders dan er nog iets ludieks meedoen. Ben een groot van fan humor en als een visitekaartje ook nog een esthetisch voorwerp op je prikbord wordt dan ben ik blij!

Stempel

Met de geliefde techniek van de (welbekende) lasersnijder mijn eigen stempel gemaakt en deze bevestig op hout. Ik hou ervan om dingen op te knappen (meubels, kleding etc.) en maak ook geregeld diy-video’s. Geïnteresseerden kunnen op exposities of op kantoor zelf hun stempel zetten, wat zorg voor een makkelijke ijsbreker en een prachtige analoge interactie.

Randjes

De randjes heb ik ook zelf een kleurtje gegeven met de kleurtester van Flexa.

Previous Post Next Post