The Show on Stage – promotie & entreekaartjes

Jaarlijks presenteert Dansgarde Sevenum ’the Show on Stage’. Buiten het feit dat ik zelf meer dan 10 dans heb ik dit jaar voor de promotie en entreekaartjes gezorgd.

Dansgarde Sevenum

De dansgarde is een onderdeel van carnavalsvereniging CV D’n Ezelskop uit Sevenum en is opgericht in 1960. We hebben ruim zeventig leden, met een grote variëteit aan danseressen en dansstijlen!

In de basis verzorgen we twee dansstijlen: showdans en gardedans. Iedere dansgroep heeft zijn eigen expertise en elke showgroep heeft elk jaar een nieuw thema. Onze zeventig leden zijn verdeeld over acht dansgroepen, variërend in een leeftijd van 8 t/m 21 jaar.

The Show on Stage @ Work

Gedurende het jaar verzorgen we diverse optredens in en rond Sevenum, waarbij de carnavalsperiode en de zittingsavonden in Sevenum een hoogtepunt zijn. Daarnaast worden jaarlijks alle dansen gepresenteerd in een unieke Show on stage waar iedereen welkom is!

Het thema dit jaar is ‘work’, dus diverse beroepen zullen de revue passeren. Astronauten, boeren en bakkers ?!

Design

Met zo’n diversiteit in banen is het moeilijk om een gemiddelde poster te maken. Anno 2018 is er echter geen enkele baan waarvoor je geen telefoon hoeft op te nemen. Daarom werd de telefoon het beeldmerk voor de poster. Met mijn tekentablet veranderde de telefoonkabel al snel in het thema. Lijntjespapier en memoblaadjes kunnen ook niet ontbreken.

De show wordt gepresenteerd door Setokids, een toneelvereniging voor kinderen van Sevenum. Doormiddel van hun rol als uitzendbureau worden de diverse dansen (beroepen) aangekondigd!

Previous Post Next Post