SIZES – design for behaviour

 

SIZES vindt dat bakken voor iedereen een plezier hoort te zijn. Daarom de nicer dicer.Dat is onze visie. Door middel van onze producten zouden we graag zien dat binnen vijf jaar er in 10% van alle huishouden om de week een taart wordt gebakken. Hiervoor introduceren wij de nicer dicer.LOGO

Missie
Bakken moet leuk zijn en niet lastig. Het is leuk om je eigen producten te maken en natuurlijk ook heel lekker. Met onze middelen wordt het een eitje om in de keuken te staan. Geen zorgen meer om fouten te maken.

Merkwaarden
• Vertrouwen
• Plezier
• Zorgvuldigheid
• Gemak

Merkpersoonlijkheid
Wij van SIZES zorgen voor een bepaalde zorgvuldigheid in de keuken. Met behulp van onze producten is bakken leuk.

Merkbelofte
SIZES belooft gemakt in de keuken. Nooit te veel of te weinig gebruiken. Onze klanten zien de eenvoud van het bakken door onze producten.

Kernconcept
De juiste zorgvuldigheid krijgen en hierdoor plezier hebben in het bakken.

Het gebruik
In gebruik is het product heel gemakkelijk. SIZES staat voor eenvoud en daarom zijn onze producten ook heel eenvoudig te gebruiken. Je hoeft enkel het aantal mensen in uw woonkamer te tellen en stelt de ‘nicer dicer’ daar op in. De groene plaats is de basisplaat, deze zit vast aan de witte pin. De oranje plaat ertussen kun je draaien. Deze draai je zo, dat de oranje ‘houders’ het gewenste aantal taartstukken aangeven. Als je daarna hem iets harder indrukt gaat na vijf seconde de laser aan. Zo kun je met gemak het mes er bij pakken en word je niet afgeleid door de laser. Met het
ingebouwde laserlampje zult komt er een snijlijn op de taart te staan en via deze weg kun je goed recht snijden. De ‘nicer dicer’ is ook te gebruiken voor vlaaien, ijstaarten, dikke pizza’s of allerlei andere creaties. Zo kan alles goed worden verdeeld en heeft iedereen genoeg.

Het uiterlijk
De kleuren van ons bedrijf komen natuurlijk ook terug in het product. De groene, oranje en witte kleuren zijn verwerkt in de ‘nicer dicer’. Ons logo bestaat voornamelijk uit basis vormen en het product ook. We hebben enkel ronde vormen gebruikt en rechthoeken waar het mes doorheen wordt gehaald. Op de bovenkant staat aangegeven hoeveel stukken er uit kunnen gehaald worden op basis van de instelling. Deze cijfers hebben het lettertype ‘Open Sans’, dit gebruiken wij ook binnen ons bedrijf.

De nicer dicer is een product in opdracht van het vak Design for Behaviour.

Previous Post Next Post