TROTS – conceptontwikkeling

Nederlanders zijn te weinig trots op zichzelf

Wij, Evy en Meike, vinden dat we met zijn allen wat meer trots mogen zijn op ons zelf. Trots omdat je voor het eerst een fietsenband hebt geplakt. Trots omdat je eindelijk je diploma hebt gehaald. Trots op de grote dingen maar ook zeker op de kleine dingen. Hoe mooi zou het zijn, als we deze trots ook kunnen dragen? Als snel wordt er gedacht dat je arrogant bent, als je je trots uitspreekt. Wij zijn van mening dat we onze trots momenten veel meer mogen delen met de buitenwereld.

Trots mag je dragen!

Daarom hebben we kettingen en sleutelhangers gemaakt zodat je je trots kan dragen. Door de verschillende uitvoeringen is het voor iedereen toegankelijk. Leuk om te kopen voor jezelf of een ander, daarom gaat het samen met een verpakking bestaande uit natuurlijke materialen.

Design

Tijdens dit duo-project heb ik de vormgeving gedaan.Het is een spreekwolkje met ’trots’ erin. Zo lijkt het alsof je het zelf uitspreekt. Ik heb het heel clean gehouden, want de focus ligt op de kettingen en sleutelhangers.

Waarom oranje?

Roept energie en levendigheid op en zorgt voor een vriendschappelijke aantrekkingskracht. Het dringt niet op en werkt uitnodigend. Leuk en speels. Geweldig te gebruiken om hoge energie te tonen, maar niet overweldigend. Warm, speels, vrolijk, vriendelijk, energiek, blij positief en straalt trots uit.

Previous Post Next Post