Website voor Agaricus Paddenstoelen

Verse champignons, lekker lokaal uit de regio.

Er is nieuwe website voor Agaricus Paddenstoelen om meer informatie te geven over de champignons van Agaricus b.v. Sevenum. Het doel van de website is om de consument te verleiden tot aankoop van de champignons in de supermarkt (winkel). Door middel van een QR-code op de producten komt de consument op http://www.agaricuspaddenstoelen.nl/ terecht. Deze zal voor het betreffende product kookinspiratie bieden.

De vernieuwde website dient ook als informatiepagina over het bedrijf zelf om eventuele nieuwe klanten te overtuigen tot een samenwerking.

Responsive Design Website

De blauwe kleur van Agaricus bv. is aangevuld met een contrast-kleur; oranje! De wens van de klant was om een ingetogen speelse website neer te zetten. Daarom zijn is er wel veel kleur gebruikt maar hebben de kleuren toch een doffe ondertoon. Veel beeld en weinig tekst was daarbij de wens en de receptenpagina was het belangrijkste onderdeel van dit her-ontwerp.

Receptenpagina

Wanneer een klant in de winkel de QR-code scant op een bakje paddenstoelen wordt hij/zij doorgestuurd naar deze pagina voor kook-inspiratie!

Koken…. Het moet makkelijk en aantrekkelijk zijn. De champignonsoep is makkelijk en een pasta bolognese wordt ook vaak aangevuld met een witte- of kastanjechampignon. Maar om een nieuw product; de kleine portobello interessanter te maken is er een receptenpagina aan toegevoegd.

Ik heb afbeeldingen grafisch uitgebreid. Tekeningen, aantekening, scrapbook-elementen. Alsof je zelf in je eigen kookboek een kijkje neemt. Door weinig tekst toe te voegen en duidelijke foto’s te bruiken wordt het bereiden van dit recepten toegankelijk voor iedereen!

Dat wordt smullen….

Previous Post Next Post