Creative brainfarts.

Op de home-pagina staan al mijn portfolio-items. Afgeronde projecten, gelikte logo’s en al het andere wat ‘af’ is. Op deze pagina kun je mijn dummy’s en ander creatief werk inzien. Dummy’s zijn blanco boekje waarin je alles kwijt kunt. Ik gebruik deze graag om mijn proces inzichtelijk te maken en hierin mag ik fouten maken. Er staan mooie dingen in, lelijke dingen en alles daar tussen in.

Op mijn Youtube-kanaal vind je al mijn video’s die ik heb gemaakt. Door mijn achtergrond in Communication & Multimedia Design, maar ook in de beeldende kunst heb ik diverse content gecreĆ«erd. Verder zie je video’s vanuit het verenigingsleven in Sevenum. 

Deze video hieronder bestaat uit mijn beeldende portfolio anno 2019. Dit paste niet in een dummy! Het is gefilmd op de portfoliodag van de HKU.

In 2017 ben ik begonnen met mijn minor 360 Design. Dit hele half jaar ligt vastgelegd in deze dummy. Er zitten wat verplichte opdrachten tussen maar vooral veel eigen experiment. Je ziet foto’s van fieldtrips naar musea en diverse cursussen die ik dat half jaar heb gevolgd (zeefdruk en letterpress).

Maken, maken, fotograferen, itereren, weer fotograferen en inscannen. De combinatie van fysiek & digitaal spreekt me aan. Ik heb met veel verschillende materialen gewerkt hier en het doel was echt om naar een eindproduct te werken. Januari 2017.

In dit boekje zie je wat losse flodders, deze gebruik ik al zo’n 3 jaar voor vanalles wat me te binnen schiet.

Deze eerste dateert uit september 2014 en hield ik me bezig met diverse vormgevingsprincipes.