Over mij

Mijn naam is Meike Lemmen. Ik ben een zeer gemotiveerde, goed georganiseerde creatieve vormgever met een professionele ervaring in concept en grafische vormgeving. Mijn werk heeft af en toe een kinderlijke of speelse twist, de combinatie fysiek en digitaal fascineert me en DTP werk doe ik graag.

Mijn Bachelordiploma heb ik behaald op de opleiding Communication & Multimedia Design op Avans Hogeschool in Den Bosch. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk gericht op concepting en grafisch vormgeven, maar juiste de diverse media, middelen en technologie├źn hebben mij geleerd verder te kijken dan dat.

Een link met het onderwijs was er altijd voor mij en kinderen waren mijn favoriete inspiratiebron. Op dit moment studeer ik dus verder aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht in Fine Art and Design in Education. Mijn werkervaring kun je lezen op mijn curriculum vitae, deze heb ik zelf vormgegeven: open hier mijn cv. Verdere (en meest actuele) ervaringen kun je ook vinden op mijn Linkedin-profiel.

Heeft dit nu de (on)nodige interesse gewekt, neem dan contact met mij op! Misschien kan ik iets voor je betekenen of wil je meer informatie over een project. Kunnen we een keer samenwerken of heb je een kans voor mij gezien, laat het me weten!